Dra åt helvete!!!

Kan inte alla bara sluta vara så jävla äckliga, horiga, falska, fittiga... Sjdjdjdjdhjdjd gå i döö alla!! Menar fucking allvar! Så jävla trött på er alla!! Tror att ni är så jävla fina blaablabblan.. Ni är smuts allihopa!! önskar jag kunde sätta en kula i era huvuden för ni ska fan inte leva!!! Ni är fan patetiska, SMUT FOLK!

~ Grattis älskling ~

Grattis min ängel! Nu är du 18 år. Och vi har 18 månader idag! Fett cool tycker jag iallafall. Men jag hoppas du får en underbar dag! Älskar dig över hela mitt hjärta! <3
God natt alla, ville bara skriva det, skriver imorgon börjar skolan då.. Aja

Din äcklinga svin!

Hej på dig bloggen asså jag vet att kag inte har bloggar men jag har haft looov så jag har bara inte gjort de, har tänkt men har bara inte gjort det! Men iallafall idag var jag på the voice med vänner o såklart blir det bråk! Jag pallar inte dra upp allt, så om någob vill veta så feåga mig.
Jag är så jävla fucking sur...!! Vart ska jag bry mig??! Asså omg du har ingen respekt i kroppen! Omfg, du är 2 år under än mig??! Vad tänker du med? Du tror du baa kan komma o tro att du är något! Asså du vänta bara! Du kommer ångra att du änns la ett finger på mig! Nu är det fucking Krig! Hoppas du hamnar på foster! Ditt äckliga svin! Nu är det fucking krig! Jag kommer kriga tills du sitter på foster din äckliga lilla fitta! Din mun är full av skit!! :@ smuts!

RSS 2.0