Fredag den 28 september

Hej, jag har varit jätte dålig på att blogga, men det har bara varit att plugga.

Men nu kommer jag inte blogga på jätte länge, för att jag vet och känner att jag har viktigare saker att göra. För juste nu vill inte jag något mer, jag orkar verkligen inte! Så, men det ändå kommer ett inlägg här och lite där. Men det kommer inte vara mycket jag kan och vill skriva om. Ni tycket att jag är tråkig men jag vill inte att alla ska veta ALLT om mitt privat liv. Bloggar mer sen,
HejDå....!

Bajs på dig!! Just DIG!!

Hej, vill skriva lite. Jag ska ta foto imorgon och jag har inte lappen så får se jur det går för mig då"/ aja nu ska jag gå till statoil med älskling. Hej då!!
Hatar dig!! Ångrar de jag sa, nu vet jag!! Jag hatar verkligen dig!!

~ ... ~

Hej tänkte skriva av mig lite, det är väl klart att man saknar sina gamla vänner. Men om det är så att man bråkar och så försvinner kontakten så, och man blev så rårad för den personen verkligen var änns bästavän och aa typ änns allt. Och sen blev man sårad av den personen, det gör ont, det hör det. Klart att man kanske tänker tillbaka när man var små eller något och på alla minnen man har tillsammas. Det är så jävla lätt att säga FÖRLÅT men det finns alltid kvar imon en. Speciellt om man vara så nära varandra. Men jag känner bara att jag vill inte. Jag hatar dig inte det gör jag inte, men jag känner att jag vill verkligen inte JUST nu. Och jag vill att du ska vata att om du verkligen inte har någon att prata med och mår jätte dåligt, kan du prata med mig. Men jag kommer bara lyssn och vara där kommer ibte ge dig råd, om inte typ någon har dött eller någon. Men deg kommer nog aldrig hända men vill bara att du ska veta! Du vet vem du är.

Mår skit!!

Hej på er Alla läsare, jag vill bara säga att jag konmer inte blogga på typ två dagar, det har hänt ganska mycket nu. Och jag har verkligen inte orken att blogga. Förlåt, kram på er!

Lördag

Hej på er! Japp jag tänkte blogga lite, iaf idag var jag iskolan för vi har någon slags runbydag då man ska gå i skolan men man får ledigt på måndagen. Sen efter det åkte pappa och jag o åt pizza, det var jätte gott. Träffa hjärtat, och sen har vi inte gjort så mycket, vi gick till V och vart där men när är vi hemma och ska hem till mig o hämta chips och sen på en lite promenad! Härligt!!
Asså jag är ärligt det är fett mysigt att bara gå och bara prata lite. Men nu ska jag röra mig, hörs! Kram på er!

Hej på er!

Hej alla läsare, jag ber om ursäkt för att jag har inte bloggat så mycket. Men det har varit så att blogg.se typ inte har funkat.. Men jag ska blogga igen det lovar jag, men iallafall jag har gjort gamska mycket sen senast men det tar jag upp någon annan gång, nu tänker vi på nuet, hahah men iaf deg är Fredag och imorgob ska jag till skolan, hag jag vet vad ni tänker men det är ju lördag. Jaa men Fitt Runby skolan har något som heter runbydagen och då ska alla vara i skolan. Tråk jag vet men aja vad ska man göra. Juste jag lovar att jag ska fixa min blogg inom kort. Lunda har hjälpt mig med bildena och älskling ska hjälpa mig med att fixa allt.

Alla ni som kommentaerar jätte gulligt men skriv namn är ni snälla! Tack! Kram

Bild på mig o linda i Tisdags på kina

Ingen fattar!!

Det är ingen som fattar!! Ingen.. Man känner sig så ensam och lämnad! Man har ingen kvar, känslan att man vet att det fin ingen kvar.. Det är jobbigt, efter att få höra du är det för mig, du är det och vidare. Och sedan så är man inget, sen är man istället en äcklig unge med attityd när man inte har gjort ett skit. Så jävla trevligt att man litar på dom och när man vänder ryggen till så kommer kniven fram, och så får man den i ryggen. Det är fan hämst att känna att sveket! Det ör fan det som gör ont erat äckliga SVEK!!...
RSS 2.0