6 skoldagar 13 dagar kvar!:)

Hej, idag var jag ju i skolan allt gick jätte bra:) jag fick tillbaka mitt prov G bara blev fett ledsen men jag hade ju inte pluggat så det gick bra ändå! Men imorgon är det fredag, undra vad man ska hitta på då..."/ aja man hittar nog på något, är så glad över mitt hår. Men helgen ska jag färga det igen. Så det blir helt blont:)
Men nu ska jag sova! Jag älskar dig Robin!!!!

Glag tjej!

Är blond nuuuu. Vill bara söga det puss tack malle love you!

7 skoldagar kvar, 14 dagar kvar:-)

Hejsan idag så gäller det:-) idag blir jag blond:-)<3 jag känner mig ganska säker:-) men det blir nog bra! Det MÅSTE det!! Hahah tack underbara Syster:* idag är det prov... Kul men jag tror att jag kommer klara det.
Och idag på idrotten så kommentrade idioten! Som vanligt! Jag fick damp började skrika på han, det är ingen ska kunna behandla mig som jävla hund och säga till mig vad jag ska göra! Så jävla trött på denna idiot!!! Gå och dö! Allvarligt! Men iallafall dagen kommer bli:) ska ju bli BLOND! Linda och jag blir EN:)<3 puss ska gå på lektion nu!

8 skoldagar kvar,15 dagar kvar:)

Hejsan nu sitter jag i skolan och har svensk-engelska.. Jag hatar verkligen min lärare! Tuttlisa!! Hahah det kallar jag och Linda henne:D men iallafall idag så kunde inte nalle min kära syster fixa mitt hår så imorgon så ska vi fixa det:) men jag lovar att det kommer bild bevis:* jag har saknat det jävligt mycket, asso jag känner mig fortfarande lite osäker på om jag ska göra det. Jag vill ju klart men kommer jag verkligen att passa i det, eftersom jag har haft så många andra fina färger, alla olika färger i brunt, rött och sen blont och grejer men nu ska jag inte ha så ljust blont:) det kommer bli så fint:-P men idag så blir det att plugga som fan, det är NO-prov imorgon! Det är typ 15 gåtor och man ska skriva jätte mycket på varje fråga..!? OMG jag vill ärligt inte. Men det är bara att kämpa om man vill ha bra betyg:D Jag ska iallafall bli det jag vill bli! Aja ska hämta lite godis nu sen bloggar jag nog mer, för nu efter denna lektion så ska vi ha SO och jag och Linda ska vara hos Björn, och jag ska få varm choklad:) han har lovat fett länge nu!! Och nu jävlar få jag den..!:) men iallafall bloggar sen. Puss

9 skoldagar 16 dagar kvar till skolan slutar!:*

Hejsan idag har jag varit i skolan gjorde klar min kläning:) fett fin, men nu sitter jag oss robin och kollar på tv och är as trött och jag vill bara sova..... Men jag får inte för då kommer jag ej kunna sova ikväll:( men imorgon blir jag blond igen!!!! OMG så jävla glad!!! Blooonndii kommer tillbaka!! Japp:) happy happy happy!!:) men jag lovar att ta kort och så:) malle ska hjälpa mig!<3 lovvee! Men jag ska nog titta lite på tv nu:) pussd

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3334363/images/2012/pic_204417714.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3334363/images/2012/pic_204417796.jpg" class="image">

17 månader med älskling idag!<3

Tjena på er:) japp idag har jag och Robin varit tillsammans i 17månader! Underbara månader! Älskar dig hjärtat!:* men just nu sitter han och vår kompis ville vid datan.. Dom jag typ gjort det i 1 timme nu:) men aja, jag har ju annat för mig men jag börjar bli uttråkad... Men snart ska vi hjälpa hans mamma. Det kommer bli kul vi hjälper henne ganska mycket för hon har ont i så. Det är klart att man ställer upp:) eller hur?!
Juste jag har börja gå till skolan varje dag nu;) måste tänka på kroppen hahahah skoja:) men imorgon så blir det vilundavallen. Kul kul:) aja mste sluta puss

Söndag 13 maj, 31 dagar kvart tills skolan slutar

Tja! Jag vet att jag inte har bloggat men det är så att jag har haft så mycket med skolan och så. Men i fredags så hade vi inte musik och efter hade vi lunch och då gick jag och linda till hennes farmor tror jag att det är och då gick vi till ett fik och åt lite sen gick vi till henne och kollade på kattungar och jag ska köpa en, men måste övertala pappa för mamma är med på det. Men det kommer gå bra. Jag kan lägga upp en bild på den. Den är lik min andra katt, men jag vet inte om jag ska ta den som är hel svart och lite vit på magen:) jobbigt lägger för den som är svart liknar Sigge Sörens bror, men den andra liknar Sören själv hahhaha vet inte vad jag ska göra. Aja skola imorgon inte taggad alls! Men just nu kollar jag på tv och Robin sitter lite vid datan jag ska hem snart så jag kan duscha sen ska jag se på tv:)
Och jag ska försöka att blogga mer:)
Ha det bra ses snart kram:)

2 maj:)

Tja, jag är så glad. Jag har fått min stav i örat nu, jag har önskat mig det i typ 2 år nu:) hahah och nu idag kl 15 -20 över 5 tog jag den idag. Sjuk glad tack mamma älskar dig!:*

1 maj

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår man bra:) skola imorgon.... Kul... Neej... Hahaha jag har lite tråk jag ska fixa robins hår snart kul kul:) han kommer bli så fin^^ aja ville bara säg HEJ men jag kan berätta lite mer sen om hur min dag var igår.
Idag kollade jag o robin på film, fett kul, på morgonen tog vi hand om hundarna:) puss måste gå love😘

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3334363/images/2012/pic_200781511.jpg" class="image">

RSS 2.0