...

Du får inte lämna mig!!.. Känslan jag fick idag vill jag aldrig uppleva igen!! Den var hemsk! Om du läser det här vi jag bara säga ; lämna mig inte..! Du verkligen en av dom personerna som jag brydde mig mest om.. Jag känner bara hur jag vill gråta men jag försöker att inte men bara jag tänker på det gör det ont och ja känner hur tårarna kommer och gråten sitter i halsen.. Du betyder verkligen!!!...

Tordag

Idag är det Tordag, känns så segt... Jag vill att det ska vara fredag så att tusse kan komma, det är min systers hund och jag ska vara med honom på lördagen tror jag för hon ska på någon bebis grej.. Aja. Så hoppas någon kan träffa mig, pallar inte vara själv.. Men jag har inte gjort mycket på sista tiden, jag skulle skriva en bok men nu vet jag inte för jag vet att jag måste ha hjälp i så. För jag vet inte man skriver en bok:$ hahah men nu måste jag fixa mig, taggad till so prov idag.. Neeeej!
Bloggar mer sen:-)

.......

Jag blir så jävla ledsen, jag kan bara inte förstå!! Det är en sådan skillnad.. Alltså jag blir så äcklad när jag tänker på henne, och vad jag har fått hört om henne och hennes "familj" Det är sjuk att man kan göra så... jag kan inte säga öppet här på bloggen för det skulle inte varit snällt, och sen har jag lovat EN person att inte säga något om dom.. Men usch vad det äcklar mig. Och jag kan bara inte förstå. Äckla kanske inte är det bästa ordet, men nu känner jag att det passar bra här!
Jag har känt att jag vill skriva av mig och så men det kan jag inte här, jag lovar det kommer va någon som
Läser tar det på fel sätt och så blir det problem så jag ska skriva en bok, jag är as taggad nu men jag vet att jag kommer inte komma lång sen så kommer jag inte palla mer... Men jag ska försöka ta hjälp av min svenska lärare faktiskt:-) jag kan berätta lite mer sen om vad den ska handla om när jag vet lite mer:-) jaha nu ska väl jag försöka sov, mår inte som bäst idag, mått as illa hela dagen. Jag har nästan inte ätit något.. Ha det bra nu till nästa gång vi ses! Hahah vad CP det låter.

Hemma från centrum.

Hej, nu har jag kommit hem från centrum och sitter o väntar på malle.. Ska hjälpa henne med hennes hår, hon ska på fest. Men under vad man ska göra efter det..:-( men ska får väl vara hemma idag, och ensam..
Fick några saker när jag var i centrum men jag pallar inte ta kort o så.

Juste jag ska bli moster:-) min älskade syster ska ha barn :-) jätte glad för det, ha det bra.. Nu ska jag försöka få tag i malle..

~ ..... ~

Tja på er, jag har inte bloggat på hela lovet o idag är det lördag.. Men jag kan säga att jag har inte gjort mycket bara varit med F och hennes kille på gården, men i
onsdags så åkte jag och Frida till kista och handlade sen kollade på film.
Den gråa tröjan: HM 200kr
Den gröna tröjan:HM 100kr
Den blåa tröjan: new yorker 200kr
Filmen vi såg heter "BITCHKRAM ". Den var faktiskt bra.

Torsdag, träffade M lite sen åkte ner till kulturhuset och såg på teater, våran svenska lärare var med, han bar riktigt bra.

Fredag, jag åkte ner med M till centrum köpte bh:ar
Alla från new yorker
Den röda 100 kr
Den vita 100 kr
Den vit, svarta och svarta för 139 kr
Och trosor 35 kr

Sen åkte vi ner till Runby hörde och gick spökvandringen, ganska dåligt faktiskt. Inte så läskigt. Sen åkte vi hem. Jag träffade R och fick mina saker inte alla dock.. Men aha..

Och nu är det lördag:-) kram på er ska ner till centrum och handla.. Sen kommer älskade Malle<3

RSS 2.0