Det går inte! Du måste förstå!

Ja vart ska jag börja?! Det var nästan 9år tillsammans. Men nu blev det så här. Jag kan inte göra något, det du gjorde är oförlåtligt. Vi har gjort mycket roligt tillsammans, men nu blev det så här. Jag kan förstå helt om du tycker det är jobbigt men jag känner att jag inte klarar av det här nu. Så som jag känner nu så vill jag inte ha någon kontakt. Du kan ringa mig om någon håller på och dö, men annars försök att låta bli. Det du (ni) gjort eller gör, det är omoget och allt. Men ändå kan jag inte glömma hur du sa till mig hela tiden att du alltid skulle vara hos mig. Du vill bara mitt bästa. Men ändå så kunde du göra så här? Jag vill veta varför? Du sa ju bästa vänner in i döden? Hur fan blev det med det?! JAG fick lida, ni har gjort R i mig. Jag lyssnade som en hund på vad ni sa gjorde som ni sa men vad jag sa det va luft!
Jag vet att du har det jätte jobbigt nu. Men JAG kan/vill inte ta tillbaka dig. När du verkligen visar att du är ledsen över det , då kanske vi kan börja prata i skolan som vi inte känner varandra. Som typ bara klass kamrat. Inget på fritiden. Men jag sa OM!
Men jag kommer aldrig lägga under Robin, han är mitt allt. Han är den jag älskar mest av allt!
Och hur ska jag kunna ha en vän som inte tycker om honom?!
Jag vet att du har det jätte mycket, jag har tänkt på ej hel del. Tänk om det vet vad händer med han, skulle jag bry mig? Skulle jag hjälpa dig igenom det? ( för gamla vänskaps skull?!) skulle jag ignorera dig? Skulle du få prata med mig? Det är jätte mycket, för varför ska du bli bättre behandlad än vad fan jag blev..?

Tisdag 27 mars

Hejsan är på lektion nu, min syster fyller år idag. Så i helgen åker vi till henne, men nu ska jag lyssna på Liisa min lärare.

Blää kan inte sova!

Hejsan på er! Japp jag kan inte sova och klockan är bara sex... Jag ska inte till skolan idag för jag får inte för jag har precis opererat mig. Jag får inte rör på mig så mycket för då går såret upp, och då blöder det. Och om det går upp mycket då läker det inte bra och då kan det bli ett fult R. Och nej tack. Så jag får vara inne men det gör inget min make kommer ta hand om mig. Jag lovar att jag kommer att blogga mer sen när jag har fixat den, men först måste jag ha bilder. Jag ska fan gå till Felicia, hon är grym på att ta bilder när man inte vet och bilden blir skit bra!
Lite saker jag ska ha på bloggen sen, veckans..., länk byte, kompis inlägg, frågestund. Och lite sådana saker.
Men det här kommer bli jätte bra. Men måste typ snacka med Sabrina om hon kan fixa min blogg. O så får vi se när det blir!:) ajja jag ska äta nu, puss

Nytt

Okej jag fr damp, jag hade skrivit jag vet inte hur lång och allt försvann, aja jag pallar fan inte skriva om!!!! Kort om vad det stod , jag skulle börjat blogga här för länge sen men det har inte blivit så för jag ville ha bloggen färdig men nu ville jag blogga, och sen att jag är sjuk bla bla blaaa...jag kommer blogga mer sen för nu när jag är sjuk har jag tråkigt när inte min älskling är här o tar hand om mig! Men nu ska jag gå o äta min ben & Jerry's ( tack mamma du är bäst! ) puss bloggar mer sen :*

RSS 2.0