Fyfan...

Det är lördag idag... Och allt suget allt!! Jag är så jävla trött på allt och verkligen alla! Den helgen skulle bli bäst.. Snart har det gått halva helgen och den har sugit såhär långt..

Jag hatar när folk säger en sak men gör en annan, när man inte svarar telefonen, svarar på sms, ignorerar än..asså jag blir bara så jävla trött..är det så jävla svårt och säga jag är upptagen eller något?! Tydligen.. Lite respekt kan man väl ha..

Men nu ska jag gå ut sen ska jag fixa mig och gör mig klar för ikväll..
Juste om du " W " läser det här, kan du vara en ängel och svarar iallafall?
Puss

Slut!!

Idag är de söndag och jag är helt slut.. Jag har precis duschat, sjukt skönt! Jag har varit med michelle hela helgen;) dey va nog länge sen jag hade så kul OMFG.. Haha Men i helgen ska vi Fucka ur helt!! Vet dock inte vart vi ska va men det fixar vi. Nej men nu måste jag sova! Puss på er!! Kommer bilder från helgen

Torsdag, 14 februari

14 februari annat kallad alla hjärtansdag:) en kärleks full dag! Men i år kommer jag nog vara själv på den.. Kanske ska träffa michelle:)
Men min kärlek kommer väl någon dag:) men det skulle vara trevligt med en kyss på alla hjärtansdag.. Men aja så är livet!
Men nu måste jag gå upp o plugga rumpan av mig!! Puss på er pch glad alla hjärtansdag!!:**

Måndag morgon

Hej på er! Nu hade det måndag morgon och jag ligger i sängen.. Det är sjukt skönt, vi är lediga idag så vi slipper gå till skolan, sjukt nice! Men istället måste man plugga som en..ja jag vet inte vad! Det är prov på onsdag, prov på fredag och sen ska en jätte stor so uppgift vara köar på onsdag och jag har ej börjat.. Och jag kan inte jobba hemma med so:n för jag har inte grejerna.. Så det suger ju lite. Men jag får försöka plugga till proven för sen lite senare på dagen ska man träffa michelle och träna med henne!
Igår.. Shit va hårt vi tränade! Vi va fan as bra! Så nu har vi gjort ett tränings program kan man säga typ..:) hah men jag har nog ibte så mycket mer o säga, kommer nog blogga mer senare, kommer inte ha så mycket mer att göra! Hah pööss

Söndag

Idag är det söndag ja, jag är slut efter i helgen kan ju jag säga.. Hahah ojoj;) men kul har man haft!! Eller va väl bara lördagen till söndagen som var kul.. Men aja samma sak händer nästa helg:) nice nice.. Men nu ska jag äta puss

Fredag

Jag har så tråkigt... Jag pallar inte skriva så mycket, kör på bilder nu;)

Onsdag

Idag är det onsdag.. Och hade prov idag.. Ganska jobbigt men jag tror de gick bra, men på fredag ska vi ha de igen.. Jag kommer allvarligt att dö, vi ska skriva i flera timmar.. Men bara att sova länge, mycket och äta rätt:)
Men jag har inte så mycket mer att säga:) va hos L idag:) as kul, träffa hennes kille oxå. Sjukt trevlig och snäll grabb! Men nu ska jag dö till min musik! Pöss!!

Söndag

Hej på er alla!
Jag vet att jag har sugit på att blogga men, livet har varit bajs. Man kan säga jag har varit död i 4 månader men nu har jag vaknat igen! I helgen ska jag börja om på nytt, då kommer 2013 börja för mig!
Men iallafall ingett speciell har väl hänt, jag går i skolan.. Som alla andra, jag är singel, blivit med i en av dom där sidorna, lite kul faktiskt.. Hah aha. Nä men i helgen var jag med M, riktigt nice, vi hade sjukt kul. Länge sen jag hade så kul. Gud vad vi pratade, ojojoj.. Shit hahah:) hahah gumman alltid VI..:* men sen idag trog vi till kista, jag köpte lite kläder. Längtat!

Men nu är det ju så att jag suger just nu på att blogga, men jag ska ta över min blogg till min mobil o blogga där ifrån istället för på min iPad.. Men nu är det så att jag kommer inte ihåg mitt lösenord.. Men kommer fixa dethär på något sätt, jag lovar, jag kommer lägga upp mer bilder, och kortare texter. Okej puss på er nu ska jag bada klart sen sova.. Kärlek

RSS 2.0