Min dag!!

Hej på er alla!:) klockan är inte mycket men jag är upp med tuppen! Hah idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!:) hah min ängel ringde mig precis när kl blev 12 och blev 23, låg och sov så va lite trött men jag blev så glad att hon ringde då!:* love U!!
Och sen när vi la på då ringer nästa person hahah.. Men lite kul va de men fick inte sova på ett tag bara och sen kommer mamma o pappa upp men frukost på sängen halv 6 på Morgan.. Jag sa till mamma att alla ska vara med annars är det inte samma sak, hon skulle med 10 i 6 bussen så hon o pappa kommer upp halv 6 och ger min mat o presenter:) sen stressar mamma iväg efter jag öppnat, men jajaj dom gjorde iallafall frukost på sängen;)
Sen skulle jag kolla lite på instagram och Facebook och så, och då hade min ängel gjort en bild med massa bilder på oss och skrivit värsta texten! Tårarna bara rann, bra att börja sin dag med glädje tårar! Känner att den här dagen kommer bra! Puss på er nu ska jag äta upp min frukost som jag har kvar;)

Länge sen;)

Hejsan på er. Jag tänkte börja blogga igen, jag har ju faktiskt inte gjort det på ett bra tag. Och idag fick jag höra att någon ville att ja skulle börja igen så jag tänkte varför inte;) lite snäll kan man ju vara^^ de har hänt mycket sen jag skrev sist. Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag slutade skriva, va nog för att jag hade så mycket.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller berätta... För det finns typ inget jag kan berätta.
Jo under jul och nyår.. Okej, på jul var jag hemma. Min syster o hennes kille kom, vi åt mat och hade det hur mysigt och trevligt som helst! Dom åkte hem efter ett par dagar..
På nyår skulle vi komma upp till dom men vi kunde inte så vi var hemma. Riktigt mysigt ^^
jag sov hos Filippa skulle sovit hos R men det blev inte så...så jag va med Filippa istället. Lika bra de;) hade riktigt kul. Hände lite jobbiga saker mitt i natten bara, men det är privat!
Och den 8 började vi skolan, ganska skönt att komma tillbaka. Men jag har nog haft ett riktigt okej lov faktiskt. Men nu måste jag sova, kram på er:)
Hoppas du blev glad:) du vet vem du är

RSS 2.0